Organiseer zelf uw Ponykamp, Instructiedagen of Clinics

Accommodatie

Onze accommodatie biedt vele mogelijkheden voor de organisatie van een ponykamp, instructieweek, weekendje weg met eigen paarden of pony's. Wij heten rijverengingen, menverenigingen of groepen vanuit pensionstallen van harte welkom om met hun eigen paarden een heerlijke tijd te hebben. Door de grote ruimte binnen met foyer, keuken, slaapzaal en sanitair, de twee rijhallen, de buitenrijbaan en het weiland is er volop plaats voor mens en paard. Ook honden zijn van harte welkom. Wissel het rijden in de rijhal af met mooie buitenritten over de direct naast de manege gelegen Veluwezoom. Kook een avond in de grote, van alle gemakken voorzien, keuken of eet uit bij de Eeterij van Camping de Jutberg direct achter de manege. Voor de boodschappen is de SPAR binnen handbereik (1 kilometer).

Kom vrijblijvend kijken naar onze mooie accommodatie en we vertellen u graag over alle mogelijkheden. Tot snel!

Tarieven

Logies € 11,50 per persoon per nacht exclusief 9% BTW.
Weidegang € 4,00 per paard/pony per nacht exclusief 9% BTW.
Stalling 1e nacht: € 15,00 elke volgende nacht € 10,00 per paard/pony. 
Stallen per nacht incl. vlas exclusief 9% BTW.
Baaltje hooi € 10,00

Toeristenbelasting € 1,20 per persoon per nacht.

Optioneel is het bijhuren van een overdekte rijhal voor paardenactiviteiten:
€ 40,00 per dagdeel exclusief BTW.

Eventueel kunnen enkele paardenboxen extra worden gehuurd bij de paarden-pensionstalling tegenover de manege. De kosten hiervoor worden bepaald door de eigenaar van deze pensionstalling en bedragen circa € 17,50 per nacht per paard inclusief hooi en strooisel.

Voor meer informatie, een prijsopgaaf op maat en de vele mogelijkheden om met kleine en grote groepen bij ons in weekenden, doordeweeks of vakanties te overnachten, kunt u contact opnemen met beheer@buitensportcentrumdespreng.nl.

Bezoekadres

Buitensportcentrum De Spreng
Priesnitzlaan 17
6957 DD Laag-Soeren
info@buitensportcentrumdespreng.nl