Accommodatie

De Manege

De accommodatie bestaat uit 2 overdekte rijhallen, een buitenbak, een foyer, vergaderruimte, buitenterrein met menhindernissen en een parkeerplaats. Dit alles op een ruim en overzichtelijk terrein dat aansluit op een van de mooiste gebieden van Nederland, het Zuid-Oost Veluwe gebied.

In de maanden juli en augustus, in lange weekendenen vakanties is de accommodatie te huur als groepslocatie voor groepen van 15-45 personen.

Kijk voor de tarieven voor de huur van de manege voor meerdere dagen als groepsaccommodatie; bijvoorbeeld ponykampen of paardenweekendjes op onze website onder ponykampen

Onze groepsaccommodatie

De manege wordt tijdens de zomermaanden niet door de verenigingen gebruikt waardoor u de accommodatie vrijwel alleen tot uw beschikking heeft. Hierdoor beschikt u over veel privacy in een schitterend natuurgebied; vakantie voor mens & paard.

De groepsaccommodatie bestaat uit een recreatieruimte-kantine, grote keuken voorzien van alle kookgemakken voor grote groepen (frituur, diepvries, dubbele koelkast, oven etc), slaapzaal met 10 stapelbedden (max. 20 personen), foyer waar nog eens 10 stapelbedden (20 slaapplaatsen) geplaatst kunnen worden,  douches & toiletten, twee overdekte rijhallen, buiten rijbaan, weide, 8-14 stallen (NIEUW) en een terras. Eventueel zijn nabij de manege enkele extra paardenboxen te huren of kunnen wij concoursboxen plaatsen op het buitenterrein.

Wij maken momenteel nieuwe foto's. Deze worden zsm geplaatst. Nu al nieuwsgierig? Kom gerust kijken op locatie.

Bezoekadres

Stichting Buitensportcentrum De Spreng
Priesnitzlaan 17
6957 DD Laag-Soeren

info@buitensportcentrumdespreng.nl

Telefoon

Manege: 0313-619524
(Alleen gehoor tijdens wedstrijden en evenementen)

Dhr B. Denekamp +31(06)537 315 89
(Bij calamiteiten en geen gehoor op vaste telefoon)